30 november 2009

Statisch Gepresenteerde Sardines

Afgelopen tijd hebben wij de zoutwatervissen in de vaarten en plassen zwemles gegeven (dat ging ze niet al te goed af). De eerste dag begon het perfect; 3 vissen, waaronder een nieuw PR voor Snoekmeister, het verschil was maar 1 cm, maar de 104cm lange dame woog wel 9,5 kg. Daarnaast ving hij er ook nog een van 92 cm. Pikehunter haalde er een van 98 cm binnen, wat ook weer dicht in de buurt van z'n PR komt, Dus een zeer geslaagde dag voor ons. Een paar dagen later hebben we het wat dichter bij huis geprobeerd, uiteindelijk had Pikehunter weer een mooie snoek van 98cm en 8,8 kg. Een leuke vangst, maar het mocht ook wel na 9 uur vissen, met alleen maar missers.
Na 2 x in een Vaart te hebben gevist, hebben we t grotere water opgezocht. Al was t water groter, de snoeken werden er niet groter op. s'Ochtends een driedubbele run, waarvan we er 2 vissen op t droge kregen. Tijdje later nog een voor Snoekmeister van 88 cm.
Als laats hebben we t vandaag weer een stukje buiten Vlaardingen geprobeerd. Met resultaat voor Pikehunter. Dikke dame van 95 cm.Alle vissen gevangen op een statische gepresenteerde sardine aan eigengemaakte takels.

-Pikehunter & Snoekmeister-

Geen opmerkingen: