28 december 2011

Dood aas wedstrijd + voorbereiding 2011

Tijdje geleden kwamen we erachter dat er een dood aas wedstrijd gehouden zou worden in onze stad Vlaardingen. Via Groot Rotterdam konden wij ons inschrijven (erg aardig aangezien wij van SVBDelfland lid zijn) en binnen enkele dagen stonden we op de lijst! Echt spetterende vangsten hadden wij hiervoor nog niet geboekt, dus besloten wij (ook al was het ons thuiswater) het weekend voor de wedstrijd nog even een dood aas sessie te houden tussen onszelf... Pikehunter ging er met een dobber op uit en ik statisch op de bodem. Toen eindelijk laat in de middag tegen de schemer aan werdt ik beloond met een zeer fraaie snoekendame van 102 cm lang ewn ik schat zeker een gewicht van boven de 10 kg!


Met een geslaagde training achter de rug, begonnen we het weekend erna aan de dood aas wedstrijd Groot Rotterdam 2011. Vroeg in de ochtend stonden we aan de waterkant bij het verzamelpunt, 08.30 uur lagen de eerste hengels al in. Tegen 09.00 lagen er al zeker 14 - 16 dooie vissen in het water, klaar om opgeslokt te worden, maar het duurde verbazingwekkend lang. Toen na een tijdje begon het bij ons ( en alleen bij ons) te piepen.... Reslultaat was rond het middaguur 2 vissen gevangen door 2 verschillende sportvissers. Waarvan 1 op MIJN naam met 80 cm! Benieuwd naar de andere gelukkige? Hoe is het mogelijk: ook 80 cm! (en nee we wisten niets van elkaar). Daar is het ook uiteindelijk bij gebleven, wel wat piepjes maar verders niets.


Rond 15.00 uur was het einde en na een tijdje stroomde de deelnemers naar het verzamelpunt voor de spannende prijsuitreiking, maar niet zonder eerst eerlijk geloot te hebben natuurlijk. en jawel ik zal t kort houden ik ben de gelukkige en kan met de troffee naar huis gaan! yesss! Roofviskanjer 2011.

1 opmerking:

Anoniem zei

Kom eens kijken op www.fishbooked.nl
De enige echte vis community van nederland!
Fishbooked is een soort gelijke website aan facebook, maar dan speciaal ingericht voor vissers.
Alle vissers kunnen terecht op de website, of je nou op snoek, karper, forel of brasem vist iedereen kan hier z`n vangsten tonen en delen met andere.
Ook beschikt de website over een compleet forum waar iedere visser zich uit kan leven!
Wil jij graag je vangsten delen of in contact komen met andere vissers, kom dan gauw kijken op www.fishbooked.nl

Het Fishbooked Team!